Back to Catalan

Els ídols improbables - A2

Els ídols improbables - A2

Uneix-te a la Yoko, l'Emiko i els seus amics mentre persegueixen els seus somnis perduts de convertir-se en ídols a "The Unlikely Idols". Segueix el seu emocionant viatge mentre formen l'únic grup d'ídols, Twelve Forever, i experimenta els alts i baixos de la fama. Però la seva determinació serà suficient per superar els reptes que s'enfronten? Descobriu-ho en aquesta història captivadora sobre l'amistat, les segones oportunitats i el preu de la fama.

Capítol 1: Metro Life a Moscou

Quan Jaap va arribar a Moscou, el seu propietari, l'Olga, el va saludar cordialment i li va donar les claus del seu nou apartament. Va començar la seva nova feina com a maquinista de metro i va trobar fascinant el ritme de vida de la ciutat. Durant el seu descans, va xerrar amb el seu col·lega Alexei, que li va suggerir que explores Moscou per sobre del sòl.

A mesura que Jaap va passar més temps a Moscou, va desenvolupar un interès per la política exterior russa i va demanar a Alexei la seva opinió. "És un tema complex", va respondre Alexei. "Però és important mantenir-se informat i implicat en aquestes discussions". Jaap va assentir i va continuar aprenent més sobre el tema.

A mesura que va anar estimant la ciutat i el seu estil de vida, Jaap no podia haver predit que una dona misteriosa anomenada Nadya entraria aviat a la seva vida, canviant-la per sempre.

Capítol 2: L'enigmàtica Nadya

Una nit, Jaap va visitar una cafeteria local per relaxar-se i aprendre rus. Va veure una dona interessant anomenada Nadya i va decidir parlar amb ella.

"Hola, sóc Jaap. Puc seure amb tu?" va preguntar en Jaap.

"Per descomptat, sóc la Nadya. Encantat de conèixer-te", va respondre.

Van xerrar i Jaap va saber que la Nadya treballava per a l'FSB, una agència de seguretat russa. Es va interessar més per la política russa gràcies a ella.

"Ser un oficial de l'FSB ha de ser emocionant", va dir Jaap.

"Ho és, però també és dur", va respondre la Nadya.

Van passar més temps junts i van començar a agradar molt. Un dia, la Nadya va explicar a Jaap els perills de la seva feina.

"Jaap, la meva feina és molt arriscada. Pots acceptar això?" va preguntar la Nadya.

"M'importa tu, Nadya. Entenc els riscos", va respondre en Jaap.

Van continuar la seva relació, disposats a afrontar junts els reptes del món de la Nadya.

Capítol 3: Festes de luxe

Jaap i Nadya van començar a anar a festes elegants a Moscou. Van conèixer gent rica i polítics importants. Jaap es va sentir una mica fora de lloc però també emocionat.

"Wow, Nadya, això és increïble!" va dir en Jaap en veu baixa. "Mai vaig pensar que aniria a festes com aquesta".

Nadya va somriure. "Benvingut a l'elegant Moscou, Jaap. Però vés amb compte. Les coses no sempre són el que semblen".

A les festes, Jaap va veure gent fent acords i jugant per poder. En va parlar amb la Nadya.

—És com una partida d'escacs, oi? Ell va dir.

"Exacte", va respondre la Nadya. "Tothom vol ser poderós. És interessant però perillós".

Una nit, Jaap va preguntar a la Nadya: "Alguna vegada et preocupes per tenir problemes?"

La Nadya va respondre: "Sí, Jaap. Hem d'anar amb compte. Però ho podem gestionar junts".

Jaap i Nadya es van mantenir a prop i les seves vides es van fer encara més emocionants.

Capítol 4: Aprendre el llenguatge del poder

Jaap volia entendre el món on havia entrat. Va decidir aprendre millor rus. Creia que l'ajudaria a parlar amb la Nadya i els seus amics.

Un dia, Jaap va dir a la Nadya: "Vull millorar el meu rus. Crec que m'ajudarà a entendre més la política".

Nadya va estar d'acord. "És una gran idea, Jaap."

Amb l'ajuda de la Nadya, el rus de Jaap va millorar. Va començar a parlar amb els seus amics sobre política i cultura.

En una festa, Jaap va parlar amb un diplomàtic rus. Jaap va dir: "Rússia hauria de tenir bones relacions amb els seus veïns".

El diplomàtic va respondre: "Això és cert, però també hem de pensar en el nostre país".

Jaap va assentir. "És un equilibri dur, no?"

El diplomàtic va acceptar. "És un plaer veure't aprenent la nostra llengua".

Jaap es va sentir més a prop de la Nadya i els seus amics. Van confiar més en ell. Va començar a entendre millor la política russa. Li va dir a la Nadya: "Estic començant a veure la complexitat d'aquest món".

Nadya va somriure. "Estic orgullós de tu, Jaap".

El seu viatge va continuar.

Capítol 5: Espionatge i poder

Jaap va començar a treballar a l'FSB amb l'ajuda de la Nadya. Volia aprendre sobre espiar i aturar els terroristes. Ivan, el seu mentor, el va donar la benvinguda. Jaap va trobar que l'espionatge era emocionant i perillós. En parlava sovint amb la Nadya.

Un dia, Jaap va obtenir informació important, però gairebé el van atrapar. La Nadya el va ajudar a escapar. Estava orgullosa d'ell. A mesura que treballaven junts, l'amor de Jaap i Nadya es va fer més fort.

Però aviat, es van enfrontar a més problemes. El món de l'espionatge va posar a prova la seva relació i van haver d'afrontar els resultats de les seves eleccions.

Jaap: "Nadya, treballar a l'FSB és increïble però fa por".

Nadya: "Ho sé, Jaap. Estem junts en això, i ho afrontarem tot colze al costat".

Capítol 6: Un món d'excés

Jaap i Nadya vivien entre la gent rica i poderosa de Moscou, enfrontant-se a molts reptes i temptacions. La seva vida estava plena de festes nocturnes i de luxe, que van posar una tensió a la seva relació.

Una nit, Jaap va confiar a Nadya: "Aquest estil de vida és dur, Nadya. És massa".

La Nadya va respondre: "Ho sé, Jaap. Però hem de protegir el nostre país i els uns als altres".

En una festa de luxe, una dona va intentar seduir en Jaap, però ell es va negar. "El meu cor pertany a la Nadya", va dir.

Amb el pas del temps, la seva relació va patir les pressions del seu estil de vida. Van discutir i es van preocupar l'un per l'altre.

"No vull perdre el que tenim", va dir Jaap a la Nadya.

"Hem de mantenir el nostre amor", va dir la Nadya.

Van enfrontar-se a molts reptes, però res els podia preparar per a la tragèdia que aviat canviaria les seves vides per sempre.

Capítol 7: Amor en temps difícils

Tot i que Jaap i Nadya tenien opinions diferents sobre alguns temes, el seu amor es va mantenir fort. Es van ajudar mútuament en els moments difícils que van viure.

Un vespre, en Jaap li va dir a la Nadya: "Tu ets la meva pedra, Nadya. No m'hi podria arreglar sense tu".

La Nadya va respondre: "I tu ets meva, Jaap. Ens ocuparem de tot el que se'ns vingui al nostre camí, junts".

Jaap va ascendir a la seva feina amb l'FSB, i Nadya estava molt orgullosa. Tanmateix, la nova feina va suposar més responsabilitat i pressió.

La Nadya va expressar la seva preocupació: "Jaap, em preocupa per tu. Les decisions que fas ara són molt importants".

Jaap va respondre: "Ho sé, Nadya. Estic fent el possible pel nostre país".

Junts, es van enfrontar a molts reptes però sempre es van recolzar mútuament. No sabien que els esperava un esdeveniment tràgic que els canviaria la vida per sempre.

Capítol 8: Una trista pèrdua

Una nit terrible, Jaap va tornar a casa i va trobar la Nadya inconscient a terra amb algunes drogues a prop. Va trucar ràpidament a una ambulància, però malgrat els seus esforços, Nadya va morir. Jaap tenia el cor trencat.

Al memorial de Nadya, Jaap va dir a Ivan: "No puc creure que la Nadya hagi marxat. Se suposa que havíem d'estar junts".

L'Ivan el va consolar dient: "La vida és imprevisible, Jaap. Hem de recordar la Nadya i continuar amb les nostres vides".

Jaap va trobar una carta de la Nadya. Es deia: "El nostre amor es quedarà amb tu per sempre, encara que jo no hi sigui".

Sentint-se emocionat, Jaap va decidir tornar a Amsterdam per començar de nou. Li va dir a l'Ivan: "Tornaré a treballar a la caseta de tulipes del meu pare. Necessito curar-me".

L'Ivan va respondre: "Ho entenc, Jaap. Cuida't i troba la pau".

Capítol 9: Estar amb la família

A Amsterdam, Jaap es va sentir millor al costat de la seva família i amics. El seu amor i suport el van ajudar a afrontar la seva tristesa.

El pare de Jaap el va abraçar i li va dir: "Està bé tenir-te de tornada, Jaap. Estem aquí per a tu".

"Gràcies, pare", va respondre Jaap, emocionat.

Mentre treballava a la caseta de tulipes, Jaap va trobar una mica de pau. La seva amiga Sophie el va convidar a una nit de jocs amb els amics. Al principi, en Jaap va dubtar però després va acceptar, sabent que havia d'afrontar el seu dolor i aprendre a viure de nou, mantenint sempre viva la memòria de la Nadya.

Capítol 10: Tulipes

Jaap encara es sentia trist per haver perdut la Nadya i va començar a tenir somnis espantosos sobre les tulipes. Una nit, va trucar a la Sophie i li va dir: "Sophie, tinc por. Les tulipes abans em feien feliç, però ara estan en els meus malsons".

La Sophie va escoltar atentament i va respondre: "Jaap, sembla que encara estàs lluitant amb els teus sentiments. Potser les tulipes et recorden que intentes oblidar la teva tristesa".

Jaap hi va pensar i va dir: "Potser tens raó. Vaig pensar que estava millorant, però encara em sento perdut".

La Sophie va suggerir: "Per què no proves de parlar amb un terapeuta? Et poden ajudar a entendre els teus sentiments".

Jaap va acceptar, i després d'anar a teràpia, va començar a sentir-se millor. Li va dir a Sophie: "Gràcies a tu, m'estic curant. El teu suport ha estat molt important".

La Sophie va somriure i va dir: "Estic encantada d'ajudar, Jaap. Recorda que estem tots aquí per tu".

Capítol 11: Tornant a Moscou

Després de la mort de Nadya, Jaap va tornar a Moscou per afrontar el seu passat. Va conèixer el seu vell mentor, Ivan, que li va donar suport.

Jaap: "Moscou té molts records de Nadya".

Ivan: "Per curar, has d'acceptar la seva pèrdua".

Jaap va visitar els seus llocs preferits i es va acomiadar de la tomba de Nadya. De tornada a Amsterdam, va tornar a gaudir de la vida amb l'ajuda d'amics i familiars. Jaap va recordar la Nadya, però també va començar a esperar noves experiències.

Capítol 12: Una trobada inesperada

Jaap havia estat gaudint del seu temps a Amsterdam, fent nous amics i tornant a connectar amb els antics. Va ser convidat a una festa pel seu amic Tom.

"Hola, Jaap, fa molts anys! Vine a la meva festa aquest cap de setmana", va dir Tom.

"Segur, Tom. M'encantaria", va acceptar Jaap, amb ganes de posar-se al dia amb tothom.

A la festa, en Jaap s'ho passava molt bé, rient i xerrant amb els amics. A mesura que avançava la nit, es va trobar parlant amb algú nou en un racó tranquil.

"Hola Jaap, et ve de gust provar una mica d'això?" va preguntar el desconegut, mostrant una petita bossa de pols blanca.

Jaap va dubtar, pensant en la Nadya. "No n'estic segur, no ho he fet mai".

"És una mica divertit, company", va insistir el desconegut.

Sentint pressió i desitjant un descans dels seus tristos records, Jaap va cedir. "D'acord, només aquesta vegada".

Malauradament, Jaap no sabia quina força era la droga. Va prendre massa i va tenir una sobredosi mortal, la seva vida va acabar com la de Nadya.