Bulgarian | The Unlikely Idols

Невероятните идоли – A1

Невероятните идоли – A1

Присъединете се към Йоко, Емико и десет други жени, докато започват ново приключение, за да станат идоли. Със забавна музика, цветни костюми и известен наставник, тяхната група "Twelve Forever" бързо печели фенове. Но славата може да бъде трудна и приятелите трябва да се изправят заедно пред големи предизвикателства. Могат ли да намерят истинско щастие в новия си живот? Проследете възходите и паденията на тези невероятни идоли в тази вълнуваща и вълнуваща история.

Глава 1: Сънят

Йоко и Емико бяха приятелки. Те седяха в един парк и си говореха за стари мечти. Емико искаше да бъде певица, а Йоко - танцьорка.

Емико каза: „Нека направим група певци и танцьори на нашата възраст!“ Йоко се съгласи. Те поканиха десет други жени да се присъединят. Всички жени казаха „да“. Те се срещнаха в дома на Йоко и си обещаха да следват мечтите си заедно.

Chapter 1: The Dream

Yoko and Emiko were friends. They sat in a park and talked about old dreams. Emiko wanted to be a singer and Yoko a dancer.

Emiko said, "Let's make a group of singers and dancers our age!" Yoko agreed. They asked ten other women to join. All women said yes. They met at Yoko's home and promised to follow their dreams together.