Catalan | Jaap in Moscow

Jaap a Moscou – A2

Jaap a Moscou – A2

Descobreix l'apassionant i perillós món de l'elit de Moscou a través dels ulls de Jaap, un jove holandès que es trasllada a la ciutat per convertir-se en conductor del metro. En aquesta emocionant història, Jaap troba l'amor, l'aventura i el desamor mentre ell i la seva enigmàtica núvia russa, Nadya, naveguen pel glamur i la intriga de l'alta societat de Moscou. Mentre s'enfronten a reptes i experimenten un creixement personal, el viatge de la Jaap i la Nadya junts els ensenya importants lliçons de vida sobre l'amor, la pèrdua i trobar el seu camí en un món complicat.

Capítol 1: Metro Life a Moscou

Quan Jaap va arribar a Moscou, el seu propietari, l'Olga, el va saludar cordialment i li va donar les claus del seu nou apartament. Va començar la seva nova feina com a maquinista de metro i va trobar fascinant el ritme de vida de la ciutat. Durant el seu descans, va xerrar amb el seu col·lega Alexei, que li va suggerir que explores Moscou per sobre del sòl.

A mesura que Jaap va passar més temps a Moscou, va desenvolupar un interès per la política exterior russa i va demanar a Alexei la seva opinió. "És un tema complex", va respondre Alexei. "Però és important mantenir-se informat i implicat en aquestes discussions". Jaap va assentir i va continuar aprenent més sobre el tema.

A mesura que va anar estimant la ciutat i el seu estil de vida, Jaap no podia haver predit que una dona misteriosa anomenada Nadya entraria aviat a la seva vida, canviant-la per sempre.

Chapter 1: Metro Life in Moscow

As Jaap arrived in Moscow, his landlord, Olga, greeted him warmly and gave him the keys to his new apartment. He began his new job as a metro train driver and found the city's rhythm of life fascinating. During his break, he chatted with his colleague, Alexei, who suggested he explore Moscow above ground.

As Jaap spent more time in Moscow, he developed an interest in Russian foreign policies and asked Alexei for his opinion. "It's a complex topic," Alexei replied. "But it's important to stay informed and engaged in these discussions." Jaap nodded and continued to learn more about the subject.

As he grew to love the city and its lifestyle, Jaap couldn't have predicted that a mysterious woman named Nadya would soon enter his life, changing it forever.